Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Naktī un piektdienas rītā autoceļi var būt apledojuši

Saskaņā ar meteorologu prognozēm arī nākamajā naktī un piektdien gaisa temperatūra valstī svārstīsies ap nulli, no rīta var būt sals. Daudzviet līs vai snigs slapjš sniegs. Šādos laika apstākļos, līdzīgi kā aizvadītajā naktī un šodien, ir iespējams sasalstošais ledus un uz valsts ceļiem var veidoties apledojums, portālu Diena.lv informēja _Latvijas valsts ceļi _pārstāvji.

Ceļu apledojums var izveidoties strauji un negaidīti, tāpēc autovadītājiem ir jābūt maksimāli piesardzīgiem. Ir jāpielāgojas konkrētai situācijai, jāizvēlas konkrētā ceļa segumam un stāvoklim atbilstošs ātrums un ceļā pavadāmais laiks ir jāplāno ar rezervi. Būtiski ir izvēlēties lielāku distanci līdz priekšā braucošiem.

LVC Par apledojušiem ceļiem autovadītājus aicina informēt pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, saņemtā informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem. Taču autovadītājiem jārēķinās ar to, ka kaisīšanas un cita ziemas uzturēšanas tehnikai ir nepieciešams laiks, lai nokļūtu līdz apledojušiem ceļu posmiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas