Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Naktī uz ceturtdienu vietām Kurzemē un Vidzemē līs un pūtīs spēcīgs vējš

Ceturtdien naktī un no rīta vietām Kurzemē un Vidzemē - galvenokārt ziemeļos - gaidāms lietus un spēcīgs vējš, prognozē sinoptiķi.

Dienvidrietumu vējš Kurzemes un Ziemeļvidzemes piekrastē brāzmās pūtīs 14-18 metriem sekundē, pārējā valstī tas būs lēnāks. Minimālā gaisa temperatūra +11..+16 grādu; nakts gaitā Kurzemē gaiss iesils līdz +19 grādiem.

Gada garākajā dienā mākoņi daļēji klās Latvijas debesis, vietām īslaicīgi līs un dārdēs pērkons. Plašākās un stiprākās lietusgāzes gaidāmas ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu; dažviet negaiss var izraisīt vētru un krusu.

Pūšot brāzmainam dienvidrietumu vējam, gaisa temperatūra ceturtdien pakāpsies līdz +24..+27 grādiem, daļā Kurzemes un Vidzemes - līdz +20..+23 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī gaidāms mainīgs mākoņu daudzums. Lietus un pērkona negaiss visvairāk iespējams ceturtdienas vakarā. Dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās brīžiem pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē un gaisa temperatūra sasniegs +26 grādus.

Jau ziņots, ka 21.jūnijā plkst.13.07 būs saulgrieži un sāksies astronomiskā vasara. Ceturtdiena būs gada garākā diena, savukārt gada īsākā nakts būs nakts no ceturtdienas uz piektdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas