Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas nogalē drošības apsvērumu dēļ 73 Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas un Rumānijas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā

Nedēļas nogalē drošības apsvērumu dēļ 73 Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas un Rumānijas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā

Piektdien Terehovas, Vientuļu, Silenes un Grebņevas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, trīs Moldovas un vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi.

Vēl 12 Ukrainas un diviem Baltkrievijas pilsoņiem ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ.

Sestdien Terehovas, Vientuļu, Silenes, Pāternieku un Grebņevas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Kazahstānas un vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, trīs Moldovas pilsoņiem, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi.

Vēl 40 Ukrainas un diviem Baltkrievijas pilsoņiem ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Svētdien Terehovas, Silenes, Grebņevas, Vientuļu un lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Moldovas un vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, vienam Moldovas un vienam Turcijas pilsonim, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi.

Vēl 14 Ukrainas, diviem Krievijas un vienam Rumānijas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ.

Pērn 19.septembrī spēkā stājās Ministru kabineta noteiktie ierobežojumi Krievijas pilsoņu - Šengenas īstermiņa vīzu turētāju - ieceļošanai Latvijā nebūtiskiem mērķiem, piemēram, tūrisma un atpūtas nolūkos. Tādus pašus ierobežojumus noteica Igaunija, Lietuva un Polija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas