Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nedēļas nogalē kļūs aukstāks

Šīs nedēļas sākumā, aizejot ciklonam, ieplūdīs vēsāks gaiss, vietām stipri snigs un puteņos, bet naktī uz ceturtdienu ieradīsies jauns ciklons un atkusnis, prognozē sinoptiķi.

Otrdien daudzviet snigs un putinās, vietām - galvenokārt Kurzemē un Zemgalē - stipri. Arī galvaspilsētā līdz trešdienas rītam palaikam gaidāms sniegputenis, kas brīžiem var būt spēcīgs.

Kurzemes rietumkrastā otrdien gaidāmas ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 24 metriem sekundē. Atsevišķi ceļa posmi Kurzemē, iespējams, tiks aizputināti. Gaisa temperatūra pazemināsies un vietām, kur skaidras debesis, naktīs noslīdēs desmit grādu zem nulles.

Sagaidāms, ka naktī uz ceturtdienu no rietumiem atsāksies sniegputenis un lietus. Ceturtdien visā valstī gaidāms atkusnis un lietus, gaiss iesils līdz +2..+5 grādiem. Dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās Liepājā var sasniegt 25 metrus sekundē.

Ceturtdienas pēcpusdienā sāks ieplūst vēsāks gaiss, lietu nomainīs sniegputenis. Atkarībā no ciklona virzības arī piektdien iespējams sniegputenis. Turpmākajās dienās vietām snigs, gaisa temperatūra naktīs daudzviet noslīdēs zem -10 grādiem.

Jau ziņots, ka šonedēļ Latvijā gaidāms lielākais nokrišņu daudzums pēdējo mēnešu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas