Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas vidū visā valstī gaidāms neliels sals

Aukstākais laiks šonedēļ Latvijā gaidāms nedēļas vidū, kad visā valstī būs neliels sals, bet siltākās dienas būs sestdiena un svētdiena, vēsta pašreizējā Global Forecast System prognoze.

Līdz otrdienas rītam vēl daudzviet valstī gaidāms sniegs un lietus, pēc tam nokrišņu būs pavisam maz. Debesis brīžiem skaidrosies, nedēļas nogalē gaidāms apmācies laiks.

Trešdien un ceturtdien minimālā gaisa temperatūra būs -2..-9 grādi, viegls sals saglabāsies arī dienas laikā. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Sagaidāms, ka nedēļas nogalē visā Latvijā termometra stabiņš pakāpsies virs nulles, valsts rietumu un centrālajā daļā, iespējams, sasniedzot pat +5..+9 grādus. Siltuma sajūtu mazinās brāzmains dienvidaustrumu vējš.

Austrumu novados tas būs ziemas pirmais atkusnis, jo Latgalē un daļā Vidzemes provizoriski iestājusies meteoroloģiskā ziema.

Nākamnedēļ, iespējams, atgriezīsies neliels sals.

Jau ziņots, ka liela ietekme uz laikapstākļiem būs spēcīgam anticiklonam Krievijā un Kazahstānā, tāpēc decembra pirmajā pusē Latvijā gaidāms mazs nokrišņu daudzums. 

Saskaņā ar ASV Nacionālās okeānu un atmosfēras pārvaldes prognozi decembra vidējā gaisa temperatūra Latvijā gaidāma aptuveni divus grādus virs normas, bet janvāris, pastiprinoties Atlantijas ciklonu darbībai, varētu būt četrus grādus siltāks par normu. Decembris gaidāms sausāks, janvāris - slapjāks nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas