Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

NEPLP vakanto amatu kandidātus deputāti uzklausīs janvāra vidū

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) vakanto amatu kandidātus uzklausīs janvāra vidū.

Kā liecina komisijas darbakārtība, amatu pretendentus plānots uzklausīt 14.janvārī un 15.janvārī.

Jau ziņots, ka NEPLP pašlaik ir vakantas divas vakances, uz kurām pieteikšanās ir noslēgusies. Tālāk par tām jālemj Cilvēktiesību komisijai un pēc tam parlamentam. 

Uz vakantajiem amatiem pretendē 16 kandidāti. Viņu vidū ir SIA Bite Latvija mobilo ierīču menedžeris Jānis Ābele, bijusī NEPLP locekle, ārštata žurnāliste, recenzente, mediju analītiķe Aija Dulevska, TV3 ziņu žurnālists, SIA E Komunikācijas valdes loceklis Jānis Eglītis un Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA lektors Sabiedrisko attiecību un reklāmas menedžmenta programmā, Latvijas Pašvaldību mācību centra pasniedzējs Ilmārs Jargans.

Tāpat uz NEPLP kandidē SIA Mediju grupa Super FM radio raidījumu vadītāja, redaktore Jekaterīna Jerofejeva-Āboliņa, LNT žurnāliste Ieva Kalderauska, Latvijas Radio 2 mūzikas programmu vadītāja Daiga Mazvērsīte, rakstniece, Rīgas domes deputāte Eva Mārtuža un žurnāliste AS Latvijas Mediji izdevumos Ilze Pētersone.

Kandidē arī datorfirmas SIA NT Piedzīvojumi valdes loceklis Andis Plakans, kādreizējais Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītājs, Latvijas Kultūras akadēmijas vieslektors Roberts Putnis, bijušais Saeimas deputāts Kārlis Seržants, filozofs, bijušais interneta žurnāla Satori.lv galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins, Latgales Reģionālās televīzijas attīstības direktore, Rīga TV24 satura redaktore, producente Inese Šuļžanoka, konsultants, pētnieks Latvijas Universitātē Oļģerts Tipāns un TV3 ziņu žurnālists Jānis Zariņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas