Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Noskaidroti labākie 2017.gada pastnieki un pasta nodaļu operatori

Latvijas Pasta organizētajā konkursā Mans Pastnieks 2017 noskaidroti klientu vērtējumā uzticamākie, izpalīdzīgākie un zinošākie uzņēmuma pastnieki un pasta nodaļu operatori katrā Latvijas reģionā.

Kopumā kādai no nominācijām izvirzīti 1339 Latvijas Pasta pastnieki vai pasta operatori, par kuriem saņemts 7000 klientu anketu. Iesūtītās atsauksmes akcentē pasta darbinieku būtisko lomu daudzu klientu sadzīves paradumu nodrošināšanā.

Latvijas Pastā strādā aptuveni 3000 pastnieku un pasta nodaļu darbinieku, kuri ik dienas apkalpo klientus vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās visā Latvijā. Labākais pastnieks un pasta nodaļas operators izvēlēts katrā Latvijas reģionā – Kurzemē, Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā. Ar klientu anketu starpniecību pateicība izteikta gandrīz pusei no šiem darbiniekiem, novērtējot 1339 pastniekus un pasta operatorus kā labākos pasta nozares profesionāļus. 

Konkursa Mans Pastnieks 2017 ietvaros arī šogad novērota augsta klientu atsaucība – saņemts 7000 klientu anketu, no kurām vairāk nekā 1600 anketu aizpildīts tiešsaistē, izmantojot Latvijas Pasta interneta vietni.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Rīgas reģionā atzinuši Ivetu Silkalni no Rīgas 6.pasta nodaļas, Kurzemes reģionā – Lieni Balodi no Jaunpils novada Jaunpils pasta nodaļas. Vidzemes reģionā – Rudīti Eglīti no Limbažu novada Skultes pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Valiju Skadiņu no Neretas novada Ērberģes pasta nodaļas un Latgales reģionā – Inetu Voicišu no Rugāju novada Rugāju pasta nodaļas.

Savukārt labākā pasta operatore klientu vērtējumā Rīgas reģionā ir Inga Puķīte no pasta centra Sakta Rīgā, Kurzemes reģionā – Kristīne Ķēniņa no Kandavas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā – Līga Rakecka no Rūjienas pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Anita Lazovska no Dobeles novada Penkules pasta nodaļas, Latgales reģionā – Anna Lucijanova no Rēzeknes 1.pasta nodaļas.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns atzīst, ka ikgadējais konkurss Mans Pastnieks palīdz uzņēmumam stiprināt pasta darbinieku profesiju prestižu un apzināties katra darbinieka vērtību: "Vislielākais paldies mūsu lepnumam – Latvijas Pasta labākajiem darbiniekiem, kā arī visiem klientiem, kas nežēloja laiku, lai paustu savu atzinību. Daudzās anketas sniedz gandarījumu, ļauj novērtēt mūsu darbu no malas un motivē censties arvien vairāk!"

Klientu vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta, kā arī tiks aicināti uz īpašu apbalvošanas ceremoniju pie satiksmes ministra Ulda Auguļa.

Iesūtītājās anketās izceltas tādas pasta darbinieku profesionālās prasmes kā atsaucība, komunikācijas spējas, laipna izturēšanās, precizitāte un zināšanas. Īpaši novērtētas ir darbinieku cilvēciskās īpašības – pastnieks lauku reģionos bieži tiek uztverts kā saikne ar ārpasauli, kurš arī uz vistālāko lauku viensētu piegādā abonētos preses izdevumus, vēstules un sniedz dažādus citus pasta pakalpojumus.

Latvijas Pasts jau septīto reizi aicināja iedzīvotājus noteikt labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru. Konkursa Mans Pastnieks 2017 anketas tika izsūtītās 2017.gada oktobra sākumā kopā ar Latvijas Pasta abonēšanas katalogu. Anketas bija iespējams aizpildīt un nosūtīt arī  tiešsaistē http://anketa.pasts.lv/. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas