Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Novembra vidū norisināsies Latvijas 6.sporta kongress

Šī gada 16.novembrī Rīgas Stradiņa universitātes aulā sporta politikas plānošanas un sporta sabiedrības pārstāvji pulcēsies Latvijas 6. Sporta kongresā.  Iepriekšējais, Latvijas 5. Sporta kongress, norisinājās 2006.gadā, tādējādi, šogad pēc 6 gadu pārtraukuma, sporta sabiedrībai būs iespēja sanākt vienkopus un apspriest Latvijas sportam būtiskas tēmas. Plānots, ka Latvijas 6.Sporta kongresu apmeklēs vairāk nekā 300 dalībnieku no dažādām valsts un nevalstiskajām organizācijām, kā arī valdības pārstāvji, informē kongresa organizatori.
Latvijas 6.Sporta kongresā plānots izvērtēt Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādāto Sporta politikas pamatnostādņu 2013.- 2020.gadam projektu, kā arī paredzētas sporta nozares pārstāvju prezentācijas un ziņojumi par esošo situāciju sportāun turpmākajiem plānotajiem pasākumiem,pašvaldību pieredzi valsts nozīmes sporta pasākumu organizēšanā, analizēts Latvijas sportistu paveiktais Londonas Olimpiskajās un Paralimpiskajās spēlēs, kā arī apskatīta situācija jauniešu sporta jomā un aktīva dzīves veida veicināšanā. Kongresa dalībnieki vienosies par sporta politikas nākotnes virzieniem, un ir plānots pieņemt rezolūciju par galvenajiem sporta attīstības uzdevumiem nākamajam sporta politikas plānošanas periodam.

Papildus tam sporta sabiedrība tiks informētapar gatavošanos Latvijas Prezidentūrai Eiropas Padomē 2015.gada pirmajā pusgadā un lūgta izvērtēt prioritāros jautājumus, kurus aktualizēt un risināt sporta nozarēLatvijas Prezidentūras periodā.

Sporta sabiedrības pārstāvji ir aicināti pieteikt dalību kongresā līdz 2012.gada14.novembrim, nosūtot pieteikumu uz e-pastu: [email protected], norādot savu vārdu, uzvārdu un organizācijas nosaukumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas