Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Oficiāli reģistrēta Kaimiņa partija KPV LV

Pirmdien oficiāli reģistrēta Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa politiskā partija KPV LV, liecina partijas mājaslapā publicētā informācija.

Mājaslapā kampiedervalsts.lv teikts, ka "10.jūnijā iesniegtie dokumenti Uzņēmumu reģistrā ir vainagojušies rezultātiem - reģistrēta politiskā partija KPV LV".

Tuvākajās dienās plānots izveidot partijas bankas kontu, kā arī būs iespēja uzņemt jaunos partijas biedrus, teikts politiskā spēka paziņojumā. "Visiem  jaunuzņemtajiem biedriem būs iespējas veikt iestāšanās maksu un oficiāli slēgt uzņemšanas procedūru. Turklāt atbalstītāji tiks pie ilgi gaidītās iespējas sniegt savu artavu KPV LV," norādīts mājaslapā.

Kā ziņots, ar mērķi novērst juridiskos šķēršļus Kaimiņa vadītās partijas reģistrēšanai politisko spēku bija plānots pārdēvēt par KPV.LV. Tomēr punkts no jaunā nosaukuma izņemts labskanības labad, aģentūrai LETA skaidroja Kaimiņš.

Iepriekš partija kā savu nosaukumu bija izvēlējusies KPV, taču radās juridiska problēma, lai reģistrētu partiju, jo ar šādu nosaukumu jau ir dibināta sabiedrība ar ierobežotu atbildību.

LETA jau ziņoja, ka šā gada 3.maijā Rīgā, Lielajā ģildē, tika nodibināta pie frakcijām nepiederošā Saeimas deputāta Kaimiņa partija.

Top komentāri

srs
s
melnais PR-šiks un demagogs. Norādīt uz kļūdām un citu nepadarītajiem darbiem var KATRS! Parādi Kaimiņ, ko esi izdarījis valsts labā. Cik ģeniālus ekonomiku stimulējošus likumprojektus ierosinājis? Kas Tu esi, mēs visi zinām - iereibis apmeklētājs klubā ar deputāta mandātu.
:)
:
Kārtējais "laimes lācis" sūnu ciemā - Latvijā.
Par Vienotibu ! Ura !
P
Nevajag skriet visam butelem pa korki. Es visu laiku tikai par Vienotibu. Mums jaturas kopa ,mes nevaram atlauties metaties no viena gravja otra. Dargie Tautiesi apdomajiet ,kura tad vel ir Latviskaka partija,un mes tak esam savas zemes patrioti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas