Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Oktobra pēdējā nedēļā prognozē siltu laiku

Tuvākajās dienās Latvijā gaidāms silts un lietains laiks, nedēļas nogalē kļūs nedaudz vēsāks un sausāks, savukārt nākamajā nedēļā būs maz nokrišņu un vidējā gaisa temperatūra gaidāma divus trīs grādus virs normas, liecina Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra informācija.

Šīs nedēļas vidū laikapstākļus noteiks plaša ciklona siltais sektors, gaidāms lietus, pastiprināsies dienvidrietumu vējš un gaisa temperatūra ceturtdien pakāpsies līdz +12..+16 grādiem. Piektdien gan naktī, gan dienā gaidāmi +9..+14 grādi.

Svētdien un pirmdien, 25.-26.oktobrī, Baltijas valstīs gaidāms anticiklons, kas vēlāk atkāpsies uz austrumiem, savukārt Eiropas ziemeļrietumos pastiprināsies cikloni. Sagaidāms, ka oktobra beigās Latvija galvenokārt būs anticiklona un ciklonu siltajā sektorā, dominēs gaisa plūsma no dienvidiem un līs maz.

Ja debesis skaidrosies, dažās naktīs vietām valstī gaidāma salna. Siltākajās diennaktīs gaisa temperatūra, iespējams, sasniegs +10..+15 grādus.

Novembra pirmajā pusē nokrišņu varētu būt mazāk nekā ierasts, gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies. Novembra otrajā pusē laiks kļūs lietaināks, dažkārt gaidāms arī sniegs un krusa.

Līdz 2021.gada pavasarim visu mēnešu vidējā gaisa temperatūra prognozēta augstāka par normu. Novembris un decembris varētu būt mēneši ar mazāko temperatūras novirzi attiecībā pret klimatisko normu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas