Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pagājušajā nedēļā 95.markas benzīna vidējā cena samazinājās par 3,2%

Pagājušajā nedēļā 95.markas benzīna vidējā cena Latvijā samazinājās par 3,2%, bet dīzeļdegvielas vidējā cena saruka par 2,9%, liecina Eiropas Komisijas (EK) apkopotie dati.

EK ik nedēļu apkopo dalībvalstu datus par vidējām degvielas cenām.

Šonedēļ publiskotā EK informācija par iepriekšējo nedēļu liecina, ka Latvijā litrs 95.markas benzīna nedēļā no 12. līdz 18.jūlijam maksāja vidēji 1,947 eiro par litru, nedēļu iepriekš vidējā 95.markas benzīna cena bija 2,012 eiro par litru, bet vēl pirms nedēļās - 2,043 eiro par litru. 

Savukārt vidējā dīzeļdegvielas cena pagājušajā nedēļā bija 1,939 eiro par litru. Nedēļu iepriekš vidējā dīzeļdegvielas cena bija 1,996 eiro par litru, bet vēl nedēļu iepriekš - 2,062 eiro par litru.

Eiropā augstākā 95.markas benzīna vidējā cena pagājušā nedēļā bija Grieķijā - 2,34 eiro par litru, bet zemākā bija Polijā - 1,56 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas augstākā vidējā cena pagājušā nedēļā bija Zviedrijā, kur tā sasniedza 2,44 eiro par litru, bet zemākā Ungārijā - 1,43 eiro par litru.

95.markas benzīna vidējās cenas rekords Latvijā tiks sasniegts nedēļā no 14. līdz 20.jūnijam, kad 95.markas benzīna vidējā cena bija 2,104 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas vidējās cenas rekords tika sasniegts nedēļā no 21. līdz 27.jūnijam - 2,108 eiro par litru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas