Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pagarināts KVV Liepājas metalurga mantas pārdošanas termiņš

Bankrotējušās AS KVV Liepājas metalurgs mantas pārdošanas termiņš ir pagarināts vēl par mēnesi - līdz 29. septembrim, pirmdienas vakarā vēstīja telekanāls LNT.

Potenciālie investori baidoties piedzīvot iepriekšējo investoru no Ukrainas neveiksm, tāpēc, lai novērstu šaubas un iegūtu pārliecību, ka netiek pirkts kaķis maisā, investori pirms galīgā lēmuma pieņemšanas grib izpētīt visus viņiem interesējošos jautājumus, raidījumu informēja uzņēmuma administratoru pārstāvis Dzintars Hmieļevskis.

Metalurga administratora pārstāvis gan neatklāja, cik investoru vēlas pirkt Liepājas metalurgu, bet to esot vairāk nekā viens, un tie zinot par iepriekšējo investoru - Ukrainas KVV Group - neveiksmīgajiem centieniem atjaunot metalurģijas uzņēmuma darbību.

KVV Liepājas metalurga mantas pārdošanas termiņš iepriekš jau tika pagarināts vairākkārt. Pēdējoreiz tas bija noteikts līdz augusta beigām. Ekonomikas ministrs, kura pārraudzības iestādēm jāatgūst metalurgā iesprūdušie aptuveni 60 miljoni eiro budžeta naudas, iepriekš atklāja, ka potenciālie investori ir no trešajām valstīm. 
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas