Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta (12:02) - Aculiecinieks: Ceru, ka šonakt uz Salu tilta nemirs neviens neuzmanīgs gājējs

"Salu tilta tiešais lifts uz Daugavu" - ar šādu fotoparakstu portāla Diena.lv redakcija saņēma kāda aculiecinieka sūtītos attēlus ar vaļēju lūku uz Salu tilta gājējiem paredzētās daļas. Bildē skaidri redzams Daugavas ūdens, kas skalojas tieši zem lūkas.

Aculiecinieks arī norāda, ka ietve diennakts tumšajā laikā vispār netiek izgaismota, tādēļ plastmasas barjera naktī vispār nav pamanāma un kāds neuzmanīgāks gājējs var tajā iekrist. "Ceru, ka šonakt uz Salu tilta nemirs neviens neuzmanīgs gājējs", norāda anonīmais bilžu iesūtītājs.

Kā apgalvo bilžu autors, lūkas platums ir pietiekams, lai tajā iekristu pieaudzis cilvēks, par bērniem nemaz nerunājot. 

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka lūkas vāku kāds esot nozadzis, bet vaļējais caurums ceturtdienas rītā aizmetināts. Minētais posms vairs nav bīstams gājēju drošībai. Satiksmes departamenta speciālisti lūdz rīdziniekus informēt Satiksmes vadības centru pa bezmaksas telefona numuru 80003600 par ielu un tiltu posmiem, kur nozagtie komunikāciju aku vāki vai lietus ūdens pieņēmēju restes apdraud satiksmes drošību.

Saskaņā ar Rīgas domes Satiksmes departamenta datiem, pērn Rīgā no pilsētas ielām un tiltiem nozagtas metāla detaļas vairāk nekā 60 tūkstošu latu vērtībā. Zagļi 2012.gadā visaktīvāk darbojās tieši uz Rīgas tiltiem un satiksmes pārvadiem, nozogot norobežojošās margas vairāk nekā 200 metru garumā, pilsētai radot zaudējumus gandrīz 30 tūkstošu latu apmērā. Savukārt visā Rīgā  komunikāciju aku vāku un lietus ūdens pieņēmēju restes tika nozagtas 32 tūkstošu latu vērtībā.

Portāls Diena.lv aicina arī pārējos lasītājus sūtīt uz e-pastu [email protected] savus video un foto materiālus ar neparastiem, svarīgiem, smieklīgiem vai vienkārši nozīmīgiem notikumiem. 

(pievienots Rīgas domes Satiksmes departamenta komentārs 4.un 5.rindkopā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas