Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Papildināta (18:19) - Radio 101 atsācis raidīt dažādas dziesmas; darbinieki joprojām ziņo par lokautu

Pēc otrdien notikušās pārdošanas izsolē Radio 101 sācis lokautu - par to liecina informācija radio mājas lapā, kurā rīta pusē bija redzams grupas The Doors izpildītās dziesmas _The End _videoklips un uzraksts Lokauts. Arī radio ēterā rīta pusē skanēja vienīgi šī dziesma, bet pēcpusdienā programma dažādota.

Radio 101 tviterkontā šodien pausts, ka bijušie īpašnieki un nākotnes īpašnieki nav norēķinājušies ar darbiniekiem vai izrādījuši interesi par tālāku sadarbību. "Līdz nav panākta savstarpēja vienošanās starp Radio101 darbiniekiem un īpašniekiem, radio tālākā darbība ir apturēta," teikts tviterkontā.

Jau ziņots, ka likvidējamās Latvijas Krājbankas (Krājbankas) administrators SIA KPMG Baltics otrdien izsolē kādai fiziskai personai pārdevis Radio 101, biznesa portālam Nozare.lv sacīja administratora pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Fiziskā persona piedāvājusi cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi izsoles sākumcenu, paskaidroja Fīrmanis. Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. 

Izsolē pārdotas Radio 101 juridiskās īpašnieces SIA TeleMedia centrs un tās meitasuzņēmumu SIA Radio Trīs, un SIA Radio Zemgale kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī Krājbankas prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums. 

Maksājums, lai darījums būtu oficiāli noticis, jāveic 14 dienu laikā.

Papildināta ar jaunāko informāciju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas