Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

papildināts (10:11) - Nelegālā alkohola lietā Jelgavā aizturētas piecas personas

Saistībā ar nelegālā alkohola realizāciju un apriti Jelgavā aizturētas un ievietotas izolatorā piecas personas, LNT raidījumā 900 sekundes pirmdien sacīja Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Juris Staļģevics. 

Tāpat viņš atklāja, ka izmeklēšanas laikā gūts apstiprinājums, ka cilvēki saindējušies ar nelegālo alkoholu. No tā miruši četri cilvēki, bet trīs ārstējas Jelgavas slimnīcā.

Kārtībsargi noskaidrojuši divas nelegālā alkohola tirdzniecības vietas Jelgavā. Šīs vietas policijas redzeslokā bijušas arī iepriekš, atzina Staļģevics. 

Viņš aicināja Jelgavas iedzīvotājus, kuri iegādājušies nelikumīgo alkoholu, to nelietot un, ja pasliktinās veselība, meklēt ārsta palīdzību.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju, ja tas izraisījis smagas sekas.

Jelgavas slimnīcas valdes loceklis Andris Ķipurs aģentūrai LETA sacījis, ka Jelgavas slimnīcā pašlaik ārstējas pieci cilvēki, kas saindējušies ar, iespējams, nelegālu alkoholu. Viena sieviete ievietota reanimācijas nodaļā un viņas veselības stāvokli mediķi raksturo kā ļoti smagu.

Pārējo četru pacientu, kuri visi ir vīrieši, stāvoklis neesot smags - viņi ievietoti terapijas nodaļā.

Jelgavas slimnīcas valdes locekļa rīcībā ir informācija par trim mirušajiem. Savukārt Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka miruši ir četri cilvēki - trīs sievietes, kuras dzimušas 1966., 1979. un 1949.gadā, kā arī 1927.gadā dzimis vīrietis.

Jau vēstīts, ka Jelgavā ar nelegālu alkoholu saindējušies un miruši trīs cilvēki.

(Pievienota no 6. līdz 8.rindkopai.) 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas