Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

papildināts (13:27) - Valmieras Maxima nokrituši piekaramie griesti; cietušo nav

Veikalā Maxima Valmierā trešdien pēcpusdienā nokrituši piekaramie griesti, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere.

Kad piekaramie griesti nokrituši, glābšanas dienests nav izsaukts, bet VUGD vīri devušies šo ēku pārbaudīt pēc uztrauktu aculiecinieku zvaniem.

Glābēji konstatējuši, ka nokrituši apmēram 40 kvadrātmetri piekaramo griestu, taču tam nav nekāda sakara ar veikala nesošajām konstrukcijām, uzsvēra Vetere.

Maxima Latvija Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris portālu Diena.lv informēja, ka situācija veikalā Maxima XX Valmierā, Georga Apiņa ielā 10a, radusies, kad kāds apmeklētājs gaitenī aizķēris un nogāzis nomnieka reklāmas izkārtni. Tā krītot aizķēra arī vieglas konstrukcijas iekaramos griestus, un nokrituši divi no dekoratīvo griestu kvadrātiem.

Tūlīt pēc starpgadījuma veikala apsargi norobežojuši notikuma vietu un izsauca tehnisko dienestu, kā arī tika slēgti blakus esošo nomnieku veikali, lai pārliecinātos, ka apmeklētājiem nedraud nekāda veida briesmas. Tehniskais dienests norobežotajā teritorijā sāka iekaramo griestu remontdarbus un, apskatot to konstrukciju, tika pieņemts lēmums demontēt visu piekaramo griestu posmu. Sākot šo darbu, atsevišķs dekoratīvo iekaramo griestu posms norobežotajā teritorijā nokrita.

Tā kā tie bija lokāla rakstura remontdarbi, kas notika norobežotā teritorijā, tad VUGD palīdzība situācijas risināšanai netika piesaistīta, skaidroja Beseris.

Ņemot vērā, ka nekādi draudi nav konstatēti un piekaramo griestu remonts notiek norobežotā teritorijā, veikals turpina darbu ierastā režīmā, teica Maxima Latvija pārstāvis.

Veikala apmeklētāji aģentūrai LETA stāstīja, ka patlaban vairs gandrīz nekas neliecinot par trešdien notikušo, izņemot putekļus, kas klājot grīdu, un griestos vietām manāmie vadi. Patlaban ēkā darbojas visi veikali, tā darbība nav traucēta.

Veikala informācijas centrā aģentūra LETA noskaidroja, ka sākotnēji nokritis Čili picas ēstuves uzraksts, bet pēcāk, to labojot, nokritušas arī vieglās konstrukcijas. Veikala pārstāvji uzskata, ka iedzīvotāju sociālajos tīklos publicētie attēli izskatoties dramatiskāk nekā noticis patiesībā.

Papildināts ar Maxima Latvija pārstāvja Jāņa Besera stāstīto

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas