Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināts (17:18) - Ministrs Gerhards uzbraucis gājējai

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (NA) svētdien ar automašīnu uzbraucis gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis, vakar Rīgā, Pils ielā, 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Volvo, uzbraucis 1942.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Sadovskis apstiprināja, ka automašīnu vadījis Gerhards.

Sadovskis pastāstīja, ka cietusī guvusi vieglas traumas, bet policijā ir uzsākta izmeklēšana, lai noskaidrotu visus apstākļus.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, automašīna sievietei uzbraukusi uz pēdas. Cietusi nogādāta Rīgas 2.slimnīcā ar aizdomām par pēdas kaula lūzumu.

Tāpat Sadovskis norādīja, ka Gerhards nebija alkohola reibumā.

Gerharda preses sekretārs Arnis Zacmanis aģentūrai LETA pastāstīja, ka ministrs braucis ārā no savas dzīvesvietas pa vienīgo iespējamo ceļu, taču to aizšķērsojusi cilvēku grupa. Gerhards mēģinājis pa ielas braucamo daļu apbraukt šos cilvēkus, taču pēc reakcijas secinājis, ka viņiem pret to ir iebildumi. Ministrs apturējis automašīnu, izkāpis ārā un iesaistījies vārdu apmaiņā ar cilvēkiem.

Uz vietas bijuši arī Kārtības policijas darbinieki, kuri izsaukuši Ceļu policiju, lai tā atrisinātu radušos situāciju. Mēģinot apbraukt cilvēku pūli, noticis negadījums, par ko Gerhards esot uzzinājis no klātesošajiem. No notikuma vietas viņš nav devies prom, bet gan sagaidījis policiju, lai sniegtu paskaidrojumus. Vēlāk ministrs sazinājies ar policiju un noskaidrojis, ka cietusī sieviete pēc apskates slimnīcā devusies mājās.

Pievienotas pēdējās divas rindkopas 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas