Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

papildināts (19:28) - Jaunmārupē uzņēmumā noplūst biogāze; divi bojāgājušie

Jaunmārupē kādā uzņēmumā pašlaik nezināmu iemeslu dēļ pirmdien pēcpusdienā izplūdusi biogāze un negadījumā miruši divi cilvēki, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.Negadījums noticis ap plkst.17 kādā uzņēmumā, kas atrodas Mazcenu alejā.Kad glābēji ieradušies notikuma vietā, viens cilvēks jau bijis iznests ārā no telpām.

Pārmeklējot telpas, ugunsdzēsēji atraduši vēl vienu cietušo. Mediķiem abu cietušo dzīvības neizdevās glābt, Latvijas Televīzijas Dienas ziņu raidījumā pastāstīja Gribuste.Pašlaik iespējamā bīstamība uzņēmumā ir novērsta, tā darbība atjaunota. Nelaimes iemeslus noskaidros policija.

Aģentūra LETA raksta, ka negadījums noticis lauksaimniecības produktu ražotāja SIA Sabiedrība Mārupe biogāzes un dabasgāzes koģenerācijas stacijā.

Abi bojāgājušie bijuši vecumā ap 30 gadiem un strādājuši uzņēmumā SIA Sabiedrība Mārupe, pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Toms Sadovskis.

Trešais cietušais centies savus kolēģus izglābt, bet arī saindējies ar gāzi un nogādāts slimnīcā, viņa dzīvībai briesmas nedraudot.

Pievienotas pēdējās trīs rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas