Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par situāciju pēc 11.janvāra valdība plāno spriest nākamajā otrdienā

Valdība regulējumu par "dzīvi pēc" nākamā gada 11.janvāra jeb datuma, kad oficiāli būtu jānoslēdzas ārkārtējai situācijai, plāno skatīt nākamajā otrdienā, 21.decembrī, liecina Ministru kabineta 7.decembra sēdes protokols.

Jautājums par regulējumu skatīts pirmdienas, 13.decembra, Operatīvās vadības grupas (OVG) sēdē, kurā nolemts pamatā atbalstīt Veselības ministrijas (VM) sagatavotos konceptuālos priekšlikumus normatīvajam regulējumam pēc ārkārtējās situācijas beigām. VM sagatavotie priekšlikumi nosūtīti darba grupas dalībniekiem izvērtēšanai.

Tāpat VM kopā ar Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM), Ekonomikas ministrijas (EM) un Kultūras ministrijas (KM) ekspertiem turpina darbu regulējuma precizēšanai un jautājumu plānots izskatīt arī ceturtdienas, 16.decembra, OVG sēdē.

Kā ziņots, valdība, visticamāk, pēc 11.janvāra nepagarinās Covid-19 pandēmijas dēļ izsludināto ārkārtējo situāciju, taču precīzi nosacījumi attiecībā uz turpmākajiem ierobežojumiem tiks vēl sagatavoti, otrdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē atzina Ministru prezidenta parlamentārā sekretāre Evika Siliņa (JV).

Valdība ārkārtējo situāciju izsludināja 9.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas