Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Par t/c Mols vienīgo īpašnieci kļuvusi ar Mego pārvaldītāja līdzīpašnieku saistīta kompānija

Par SIA Tirdzniecības centrs Mols vienīgo īpašnieci kļuvusi kompānija SIA F 8, liecina Firmas.lv publiskotā informācija.

"F 8" īpašnieki vienādās daļās ir Kristīne Šulika-Meleša un Mihails Šuliks. Kompānija "F 8" reģistrēta 2015.gada beigās, un tās pamatkapitāls ir 3800 eiro. 2022.gadā kompānijas "F 8" apgrozījums bija 91 855 eiro, bet tās zaudējumi bija 877 560 eiro.

Šuliks ir arī pārtikas vairumtirgotāja SIA "Baltstor", kas ir veikalu "Mego" un "Vesko" pārvaldītājs, viens no patiesajiem labuma guvējiem. Šuliks ir vienīgais AS "Magnons" īpašnieks, kurai "Baltstor" kapitālā pieder 61,98%. "Baltstor" 2022.gadā strādāja ar 49,242 miljonu eiro apgrozījumu un guva 349 641 eiro peļņu.

Savukārt par kompānijas "Tirdzniecības centrs "Mols"" vienīgo valdes locekli iecelta Svetlana Novikova.

Izmaiņas kompānijas dalībniekos un valdē Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas piektdien, 15.decembrī.

Iepriekš kompānijas "Tirdzniecības centrs "Mols"" vienīgā īpašniece bija "Signet Bank" piederošā SIA "Citra Development". "Signet Bank" par "Tirdzniecības centra "Mols"" īpašnieci kļuva 2022.gada oktobrī.

Jau vēstīts, ka savulaik tirdzniecības centru "Mols" apsaimniekoja "Linstow Baltic", taču 2021.gada 31.janvārī tika pārtraukts starp "Linstow Baltic" un SIA "Multi Latvia" noslēgtais līgums par īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumu sniegšanu SIA "Delta Property" un "Tirdzniecības centrs "Mols"", tādējādi "Linstow Baltic" pārtrauca tirdzniecības centru "Alfa" un "Mols" pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

Tirdzniecības centrs "Mols" ir viens no pirmajiem Latvijā atvērtajiem tirdzniecības centriem - tas tika atklāts 1998.gadā.

Kompānija "Tirdzniecības centrs "Mols"" reģistrēta 2001.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4 695 476 eiro. 2021.gadā kompānijas "Tirdzniecības centrs "Mols"" apgrozījums bija 2,164 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi veidoja 16,722 miljonus eiro. Kompānijas 2022.gada finanšu dati līdz šim nav publiskoti. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas