Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Parlaments atsāks darbu e-Saeimā

Ņemot vērā epidemiologu rekomendācijas iespēju robežās strādāt attālināti, parlaments ceturtdien, 1.oktobrī, atsāks darbu e-Saeimas platformā, aģentūrai LETA pastāstīja Saeimas sekretārs Andrejs Klementejs (S).

Saeimas Prezidijs šodien vienojās, ka tuvākā parlamenta sēde notiks daļēji attālināti, frakcijām strādājot atsevišķās telpās, kā tas noticis ārkārtējās situācijas laikā.

Tāpat Prezidijs lēmis lūgt Veselības ministrijai un Slimību profilakses un kontroles centram rekomendēt parlamentam, kā Saeimai esošajos Covid-19 apstākļos strādāt turpmāk.

Klementjevs pastāstīja, ka plānots, ka žurnālisti varēs ierasties Jēkaba ielā 11, taču nevarēs atrasties Saeimas sēžu zālē, kur strādās divas parlamenta frakcijas.

Saeima uz pirmo sēdi klātienē pēc ilgāka pārtraukuma Covid-19 ierobežojumu dēļ sanāca septembra sākumā.

Kā ziņots, patlaban netiek apsvērta iespēja nodrošināt valdības darbu klātienē, aģentūrai LETA sacīja Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis.

Viņš atzina, ka iepriekš tika apsvērta ideja, ka ministri uz valdības sēdēm varētu sanākt klātienē, bet pieaicinātās personas piedalītos attālināti. Tomēr, ņemot vērā Covid-19 saslimstības pieaugumu Latvijā, patlaban netiek izskatīta iespēja nodrošināt Ministru kabineta sēdes klātienē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas