Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pasniegtas Žurnālistikas cerības balvas

Trešdien, 30.janvārī, Biznesa augstskolā Turība jau 20. reizi tika pasniegtas tradicionālās ikgadējās Latvijas Žurnālistu savienības (LŽS) balvas labākajiem jaunajiem žurnālistiem. Balvu saņemšanas galvenie kritēriji ir - tematikas aktualitāte, formas un stila meistarība, valodas prasme, informācijas avotu daudzveidīgums u.c.

LŽS konkurss Žurnālistikas cerības ir iedibināts 1993. gadā. Konkursa laureātu vidū savulaik bijuši daudzi tagad redzamākie radio, televīzijas un preses žurnālisti Latvijā.

Šoreiz jaunums ir balva kategorijā Labākais TV spēles vadītājs un tā nonāk pie LTV1 jauniešu spēles Sekotāji vadītāja Renāra Zeltiņa.

Balvas saņēma Aigars Lazdiņš (Diena), Laila Ludborža (BNS), Alina Lastovska un Lita Krone (LETA), Ilze Jakovļeva (LTV) un Aleksejs Dunda (PBK TV).

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā ar īpašu balvu - apmaksātu braucienu uz Briseli - atzīmēja radiožurnālisti Olgu Dragiļevu (LR 4), bet ar Mentora titulu par ilggadēju darbu ar jaunajiem žurnālistiem tika atzīmēts Miervaldis Mozers.

Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību fakultātes dekāns, asociētais profesors Andris Pētersons sveica laureātus un dāvināja bezmaksas iespēju noklausīties kursu Mediju projekti Lailai Ludboržai (BNS) un Renāram Zeltiņam (LTV1), kā arī sveica savas studentes Sintiju Seglenieci un Laumu Bērziņu par aktīvu darbību augstskolas Studējošo pašpārvaldes veidotā izdevuma SP formāts redaktores darbā un attīstībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas