Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pateicas šī gada akcijas Meklējam sirdsmāsiņu dalībniekiem

No 2015. gada 10. septembra līdz 10. decembrim piekto reizi noritēja Rietumu bankas labdarības fonda un laikraksta Diena akcija Meklējam sirdsmāsiņu. Trīs akcijas norises mēnešos par P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas māsām saņemti vairāk nekā 4500 balsojumu.

Šodien, 22. janvārī, paredzētā akcijas 25 uzvarētāju godināšanas ceremonija pie Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un viņa kundzes, akcijas Meklējam Sirdsmāsiņu patroneses Ivetas Vējones tiek pārcelta saistībā ar prezidenta veselības stāvokli, taču šajā dienā akcijas organizatori devās uz P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcu, lai ar svētku kliņģeri akcijas noslēgumā sveiktu visas slimnīcas māsas, kuras piedalījās akcijā.

Slimnīcu ar akcijas noslēgumu sveica Rietumu bankas labdarības fonda valdes priekšsēdētāja Inga Šīna un laikraksta Diena vārdā SIA Izdevniecība Dienas Mediji valdes priekšsēdētājs Edgars Kots.

Pacienti un viņu ģimenes locekļi, draugi, tuvinieki un atbalstītāji balsoja gan slimnīcu nodaļās, gan akcijas lapā portālā Diena.lv. Šogad pirmo reizi akcijā īpaša vērība tika pievērsta visu nodaļu slimnīcas māsām, ne tikai bērnu māsiņām.

Akcijas apbalvošanas ceremonijā tiks godinātas P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas 25 Sirdsmāsiņas: 21 māsa, kura saņēmusi visvairāk balsojumu, kā arī 4 māsas apbalvošanai izvēlētas slimnīcas Aprūpes daļai sadarbībā ar attiecīgo struktūrvienību virsmāsām, lai akcijā būtu iespēja piedalīties arī tām māsām, kuras darba specifikas dēļ nenonāk tiešā saskarsmē ar pacientiem.

Par gardajiem sveicieniem akcijas organizatori pateicas maizes un konditorejas ražošanas uzņēmumam Liepkalni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas