Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pateicoties donoru atsaucībai, svētkos asins krājums ir stabils

Pateicoties asinsdonoru atsaucībai, ir izdevies izveidot stabilu asins krājumu, aģentūra LETA uzzināja Valsts asinsdonoru centrā (VADC).

VADC pateicas visiem donoriem, kuri atsaucās aicinājumam ziedot asinis un asins komponentus pirms garajām svētku brīvdienām. Centra darbinieki aicina šādu pat atsaucību saglabāt arī 29. un 30. decembrī. "Jūsu ziedotās asinis tiek sadalītas komponentos un viens no šiem komponentiem - trombocītu masa, tiek sagatavots tikai pēc ārstniecības iestāžu pieprasījuma un ir derīgs septiņas dienas," atgādina VADC.

Pirmdien, 29. decembrī, asinis varēs ziedot VADC izbraukumā Rīgas pašvaldības policijā, Hanzas ielā 7, no plkst.10 līdz 13, specializētā donoru autobusa izbraukumā Rīgā pie Dailes teātra, no plkst. 11 līdz 15, kā arī VADC izbraukumā Alūksnes novada domē, Dārza ielā 11, no plkst. 9 līdz 12.

Savukārt otrdien, 30. decembrī, no plkst. 11 līdz 15, donori tiks gaidīti specializētā donoru autobusa izbraukumā pie tirdzniecības centra Elkor, Rīgā, Brīvības gatvē 201.

Abas dienas asinis varēs ziedot arī VADC telpās Rīgā, Sēlpils ielā 6. Pirmdien - no plkst. 8 līdz 19, bet otrdien - no plkst.8 līdz 15.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas