Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pateicoties vērīgiem līdzcilvēkiem, drošībā nogādā naktī uz ielas palikušu piecgadnieku

Sestdienas naktī Liepājā kāda māte svešā dzīvoklī atstājusi nepieskatītu savu piecus gadus veco dēlu, kurš, pa logu redzot mammu iekāpjam automašīnā, skrējis viņai pakaļ, bet nav paguvis aizskriet un palicis uz ielas, jo nav zinājis kāpņutelpas durvju kodu, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Sestdien ap plkst.2.30 Liepājas Pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka Krūmu ielā uz ielas atrodoties bērns bez pieaugušajiem. Ierodoties notikuma vietā, fakts apstiprinājās. Kopā ar 2013.gadā dzimušo zēnu policiju sagaidīja arī likumsargu izsaucējs.

Zēns pastāstīja, ka kopā ar mammu devies ciemos. Kamēr pieaugušie atradušies virtuvē, viņš sēdējis istabā un skatījies multfilmas. Pēcāk pieaugušie izgājuši no dzīvokļa, bet zēns pie loga redzējis, ka visi iekāpj automašīnā un dodas projām. Zēns izbijies un skrējis laukā pakaļ mammai, bet viņa jau bija aizbraukusi. Pēc tam puika vairs nav spējis tikt atpakaļ kāpņu telpā, jo nav zinājis durvju kodu.

Dzīvoklī nevienu personu policisti neatrada, bet virtuvē uz galda bija vairākas atvērtas alkohola pudeles.

Tā kā zēnu nebija iespējams nogādāt nevienam pieaugušajam, kurš varētu viņu pieskatīt, pieņemts lēmums puiku nogādāt Valsts policijā. Savukārt Pašvaldības policijas darbinieki vēl uzkavējās notikuma vietā, cerot sagaidīt bērna māti, tomēr līdz plkst.3.45 tā arī neviens dzīvoklī neuzradās.

Par notikušo informēti atbildīgie dienesti lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai. Policija izsaka pateicību informācijas sniedzējam, tādējādi pasargājot bērnu no iespējamās traģēdijas.

Top komentāri

Pareizaisvirsraksts
P
Bērnu pasargāja no nāves. Paldies Dievam!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas