Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pelēkā vēl domā, vai kandidēt uz VID ģenerāldirektora amatu

Pašreizējā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja amata pienākumu izpildītāja, VID Nodokļu pārvaldes direktore Dace Pelēkā vēl nezina, vai piedalīsies konkursā uz dienesta ģenerāldirektora amatu, viņa atzina ntervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma.

Pieteikšanās šajā konkursā noslēdzas šonedēļ. Iepriekš finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) un premjers Māris Kučinskis (ZZS) pauduši cerību, ka konkursā varētu pieteikties arī pašreizējā faktiskā dienesta vadība, tostarp Pelēkā.

"Man vēl ir pāris dienas ko domāt. Es vēl konsultēšos ar ģimenes locekļiem, vai arī viņi tam piekrīt un ir gatavi," izteicās Pelēkā.

Valsts kanceleja atkārtotu konkursu uz VID ģenerāldirektora amatu izsludināja 17. augustā.

VID ģenerāldirektora amats kļuva vakants pēc tam, kad naktī uz 10. martu negaidīti nomira VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule. Viņa dienestu vadīja kopš 2016. gada novembra.

13. martā valdība par VID ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju iecēla VID ģenerāldirektora vietnieci nodokļu jomā, VID Nodokļu pārvaldes direktori Pelēko.

Vēlāk uz VID vadītāja amatu tika izsludināts konkurss, kurā uzvarēja Valdis Skujiņš, taču viņš savu kandidatūru atsauca pēc tam, publiski izskanēja bažas par viņa reputāciju. Skujiņš gan šīs bažas noraidīja, saucot tās par "melu kampaņu".

Top komentāri

Anna
A
Tur taču vajag partiju ieliktnīti , nevis profesionāli !
Akurāters
A
skujiņu VID priekšnieka krēslā , jūs ko , klaji ņirgājaties par valsti , šis cilvēks pat īsti nejēdz basus uz ģitāras strinkšķināt , kā var tādu kautko iedomāties , konkursa rezultāts dddd
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas