Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pērn par 7% palielinājies Swedbank internetbankas lietotāju skaits

Pērn par 7% palielinājies iedzīvotāju skaits, kuri izmanto Swedbank internetbanku vismaz vienu reizi mēnesī, sasniedzot 550 000 lietotājus, portālu Diena.lv informēja bankā.

Pieprasījums pēc Swedbank internetbankas mobilās aplikācijas audzis par 122%. Maksājumu skaits internetbankas aplikācijā pērn pārsniedza maksājumus visās filiālēs kopā.

Pērn ar Swedbank internetbankas palīdzību visvairāk apmeklēti mobilo sakaru operatoru portāli, tika aprēķināts un apmaksāts nekustamā īpašuma nodoklis un vairāk nekā uz pusi pieaugusi iedzīvotāju interese par sava pensiju 2.līmeņa rezultātiem.

Ar Swedbank internetbankas palīdzību pērn informāciju par telekomunikāciju pakalpojumu rēķiniem un līgumiem apskatījās vairāk nekā 210 000 reizes, kas ir par trešdaļu (31%) vairāk nekā 2011.gadā. Nekustamā īpašuma nodokļa apmaksa tika veikta 107 000 reizes (pieaugums par 39%), savukārt visstraujāk - par 54% -  augusi interese par pensiju sistēmas 2.līmeni, kuru Swedbank klienti aplūkojuši 66 000 reizes. Nepārtraukti pieaug arī lietotāju skaits, kas ar internetbankas palīdzību izmanto CSDD e-pakalpojumus, kur jebkurā laikā bez maksas varat uzzināt informāciju par sevi un savu transportlīdzekli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas