Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Piektdien gaidāms neliels sniegs

Piektdienas rītā daudzviet Latvijā snieg, nokrišņi galvenokārt ir nelieli, liecina meteoroloģiskā informācija. Piektdien Latvijas lielākajā daļā mazliet snigs, vairāk nokrišņu būs rīta pusē Kurzemē, vēlāk - austrumu novados, prognozē sinoptiķi

Debesis pārsvarā saglabāsies mākoņainas. Pūtīs neliels dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra dienas gaitā ievērojami nemainīsies un galvenokārt būs -4..-9 grādi.

Rīgā gaidāms mākoņains laiks, vakarā mākoņu kļūs mazāk. Iespējams neliels sniegs. Dienvidaustrumu vējš kļūs lēnāks. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -5 grādiem, bet vakarā kļūs par trim grādiem vēsāks.

Sniega biezums valsts novērojumu stacijās ir no trim centimetriem Kolkā un sešiem centimetriem Staļģenē līdz 25 centimetriem Dagdā un 26 centimetriem Siguldā.

Debesis apmākušās. Pūš lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra -4..-8 grādi, vietām Latgalē un Vidzemē -9..-10 grādi.

Rīgā mākoņains laiks, pūš dienvidaustrumu vējš ar ātrumu trīs metri sekundē, gaisa temperatūra -6 grādi. Sniega segas biezums novērojumu stacijās Daugavgrīvā un pilsētas centrā ir 15-16 centimetri.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -7,4 grādiem Zosēnos līdz -0,4 grādiem Kolkā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 7.decembrī bija +22 grādi Spānijā un +23 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -32 grādi Skandināvijas kalnos un -38 grādi Krievijā.

Krievijā atrodas liels un spēcīgs anticiklons, tas ietekmē laikapstākļus Latvijā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1023 hektopaskāliem Liepājas pusē līdz 1030 hektopaskāliem Latvijas austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas