Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pierīgā puisis nežēlīgi nogalina jaunu meiteni un līķi paslēpj zem būvgružiem

Pierīgā, Skultē,_ _nežēlīgi nogalināta 15 gadus veca meitene, preses konferencē medijus informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka 15 gadus vecā meitene bija pazudusi naktī no piektdienas uz sestdienu, kad kopā ar paziņām lietojusi alkoholiskos dzērienus.

Pēcāk viņa kopā ar paziņu – 17 gadus vecu puisi – devusies uz pamestu teritoriju, lai it kā vērotu lidmašīnas. Ņemot vērā, ka viņa jau iepriekš bija nonākusi policijas redzeslokā par klaiņošanu, par viņas pazušanu uzreiz netika ziņots. Arī vēlāk meitene neatgriezās mājās, bet viņas mobilais telefons bijis izslēgts. 

Noziegums noticis sestdienas, 11.jūlija, vakarā. Nogalinātā padsmitniece tikusi žņaugta un sista, uzbrucējs upurim arī bojājis dzimumorgānus.

Meiteni, paslēptu zem būvgružiem bedrē, atraduši viņas paziņas, kad pusaudze ilgi nebija pārnākusi mājās.

Meitenes slepkavu policijas darbinieki atrada un aizturēja pirmdien, 13.jūlijā.

Jaunietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par miesas bojājumu nodarīšanu. Viņš atzina savu vainu pastrādātajā noziegumā, norādot, ka viņš meiteni žņaudzis, vairākkārt ar akmeni sitis viņai pa seju, kā arī nodarījis miesas bojājumus viņas dzimumorgāniem.

Par sevišķi smago noziegumu pret nepilngadīgo jaunieti uzsākts kriminālprocess. Ja vaina tiks pierādīta, viņam draud 10-20 gadu ilgs cietumsods vai pat mūža ieslodzījums.

Top komentāri

Miks
M
Padomju laikos varēja vakarā iziet ārā, aiziet uz zaļumballi un atākt uz mājām. Neviens neaiztika (vismaz Bauskas rajonā).
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas