Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Piešķirs naudu bērnu apmaiņas projektiem starp latviešu un mazākumtautību ģimenēm

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) piešķirs līdzekļus bērnu apmaiņas projektiem, kas paredzēs mazākumtautību ģimeņu bērnu dzīvošanu latviešu ģimenēs un latviešu ģimeņu bērnu dzīvošanu mazākumtautību ģimenēs.

SIF izsludinājis konkursu šādiem projektiem programmā "Apmaiņas programma latviešu un mazākumtautību bērniem", kuras mērķis ir veicināt Latvijā dzīvojošo tautību savstarpējo sapratni un sadarbību, veidojot saliedētu un iekļaujošu sabiedrību. Mērķa grupa ir 5.-9.klašu skolēni un viņu ģimenes, kuras ikdienas saziņā lieto latviešu vai krievu valodu, aģentūru LETA informēja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) sabiedrisko attiecību speciālists Ralfs Spāde.

Projektu var iesniegt Latvijā reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kurai ir vismaz trīs gadu pieredze darbā ar bērniem un ģimenēm un kuras personālam ir labas latviešu un krievu valodas zināšanas.

Projekti tiks finansēti no Sabiedrības integrācijas fondam piešķirtajiem valsts budžeta dotācijas līdzekļiem. Kopējais programmai pieejamais finansējums ir 11 250 lati. Vienam projektam pieejamais programmas finansējums ir no 2000 līdz 4000 latu. Programmas finansējums paredzēts 100% apmērā no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

Kā norādīja Spāde, programmas finansējums tiks sadalīts, ievērojot reģionālo principu, tā lai atbalstītie projekti tiktu īstenoti pēc iespējas dažādos plānošanas reģionos. Ja kopējais pieprasītais finansējums pārsniegs pieejamo finansējumu, priekšroka tiks dota projektiem, kuros iesaistīti bērni no Latgales vai Rīgas plānošanas reģioniem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas