Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pirmajās stundās valsts garantētajās atlīdzībās ABLV Bank klientiem izmaksāti 2,1 miljons eiro

Sestdien līdz plkst.13 valsts garantētā atlīdzība izmaksāta 155 ABLV Bank klientiem. Kopumā izmaksāti 2,1 miljons eiro, portālu Diena.lv informēja Citadeles pārstāve Ieva Prauliņa.

Valsts garantētās atlīdzības izmaksa tika sākta šodien plkst.10. Lai atlīdzības izmaksa notiktu pēc iespējas ērtāk, visas piecas Citadeles filiāles, kas veic valsts garantētās atlīdzības izmaksu, strādā sestdien un svētdien no plkst.10 līdz 19.

Bankas Citadele pārstāve aicina ABLV Bank klientus, kuriem līdzekļi nepieciešami steidzami, izmantot iespēju un nākt uz banku šajās brīvdienās, kad cilvēku plūsma ir salīdzinoši maza. Prauliņa aicināja cilvēkus doties uz filiālēm Republikas laukumā un Skanstes ielā, jo šajās filiālēs cilvēku ir mazāk.

No vakardienas līdz šodienai, 3.martam, plkst.13 ar iepriekšpieteikšanos bankas Citadele apmeklējumu ir rezervējuši 283 ABLV Bank klienti. Šajā laikā Citadeles Zvanu centrā saņemti vairāk nekā 1000 zvanu, kur cilvēki piesaka gan bankas apmeklējumu, gan arī interesējas par valsts garantētās atlīdzības izmaksu kārtību. Lielākoties jautājumi ir no starptautiskajiem klientiem, kas interesējas, kādi dokumenti ir nepieciešami, kā arī vaicā, kā iespējams nokārtot vīzu braukšanai uz Latviju.

Atlīdzības iespējams saņemt piecās Citadeles filiālēs - Republikas laukumā 2a, filiālē Skanste Skanstes ielā 50, filiālē Laimdota Krišjāņa Barona ielā 20-1 un filiālēs Jūrmalā un Bauskā. 

Tos, kuri uz banku plāno doties darba dienā, Citadele pārstāve aicina bankas apmeklējumu iepriekš pieteikt, zvanot pa diennakts tālruni +371 67010076 vai piesakoties Citadeles mājas lapā. Prauliņa atgādina, ka tie klienti, kuriem ir Citadeles internetbanka, valsts garantēto atlīdzību var pieteikt Citadeles internetbankā un uz bankas filiāli nav nepieciešams doties. Tāpat Latvijas vietējiem iedzīvotājiem un juridiskām personām ir iespēja pieteikt Citadeles konta atvēršanu jebkurā no 30 bankas Citadele filiālēm visā Latvijā un pēc tam pieteikties valsts garantētajai atlīdzībai, izmantojot Citadeles internetbanku.


ABLV Bank klientu interese par garantēto atlīdzību izmaksu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas