Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pirmajos trijos ceturkšņos neparedzētiem gadījumiem piešķirti 8 miljoni eiro

Šā gada pirmajos trijos ceturkšņos no valsts budžeta programmas Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem piešķirti 8,6 miljoni eiro, liecina Fiskālās disciplīnas padomes apkopotā informācija.

Šā gada budžetā līdzekļi neparedzētiem gadījumiem paredzēti 20 430 962 eiro apmērā. Gada pirmajā ceturksnī no budžeta programmas tika piešķirti 1,29 miljoni eiro, otrajā ceturksnī - 3,87 miljoni eiro, bet trešajā ceturksnī - 3,44 miljoni eiro.

2019.gada trešajā ceturksnī no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem tika apmierināti 33 pieprasījumi.

Visvairāk līdzekļu neparedzētiem gadījumiem šī gada trešajā ceturksnī tika piešķirti Ministru kabinetam - 614 092 eiro. Informācija par piešķirtās summas izlietojumu nav pieejama, jo tā ir klasificēta.

Veselības ministrijai piešķirti 600 097 eiro, lai segtu izdevumus saistībā ar stacionāra Latvijas Onkoloģijas centrs ūdensapgādes sistēmas atjaunošanu. 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam piešķirti 217 876 eiro tehnisko līdzekļu iegādei, Iekšlietu ministrijai piešķirti 187 625 eiro, savukārt Zemkopības ministrijai piešķirti 376 293 eiro, lai nodrošinātu kompensāciju izmaksas dzīvnieku īpašniekiem par zaudējumiem.

Satiksmes ministrijai piešķirti 330 634 eiro, savukārt Kultūras ministrijai 300 000 eiro avārijas stāvoklī esošā Rīgas Svētā Jēkaba Romas katoļu baznīcas katedrāles torņa restaurēšanai.

310 273 eiro piešķirti Latvijas Radio un Latvijas Televīzijai apraides izdevumu segšanai un infrastruktūras iekārtu iegādei.

Budžeta programma Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem ir paredzēta, lai segtu budžetā neparedzētus izdevumus katastrofu un dabas stihiju seku novēršanai, to radīto zaudējumu kompensēšanai, valsts pārvaldes uzdevumu nodrošināšanai gadījumos, ja netiek izpildītas līgumsaistības un no sadarbības partnera tiek iekasēts vai ieturēts līgumsods vai procentu maksājums par saistību neizpildi, kā arī citiem neparedzētiem gadījumiem un valstiski īpaši nozīmīgiem pasākumiem.

 

Top komentāri

zvirbulēns
z
Visvairāk līdzekļu neparedzētiem gadījumiem šī gada trešajā ceturksnī tika piešķirti Ministru kabinetam - 614 092 eiro. Informācija par piešķirtās summas izlietojumu nav pieejama, jo tā ir klasificēta. ---------------------- Kas tie par brīnumiem????
11.novembris
1
Visvairāk līdzekļu neparedzētiem gadījumiem šī gada trešajā ceturksnī tika piešķirti Ministru kabinetam - 614 092 eiro. Informācija par piešķirtās summas izlietojumu nav pieejama, jo tā ir klasificēta.-Un cik vēl naudas tika piešķirtas godīgā Levita rebēm,Latvija var.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas