Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Plāno atkal atvērt lielos vakcinācijas pret Covid-19 centrus

Drīzumā plānots atkal atvērt lielos vakcinācijas pret Covid-19 centrus, tostarp divus no tiem Rīgā, trešdien preses konferencē atklāja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas vadītāja Eva Juhņēviča.

"Mēs jau pāris dienas iepriekš esam sākuši strādāt, lai atkal atjaunotu lielos centrus. Mēs šobrīd plānojam divus lielos centrus Rīgā un līdz 20 centriem citās pašvaldībās," stāstīja nodaļas vadītāja.

Viņa pavēstīja, ka noteikti tiks pārorganizēti darba laiki vakcinācijas punktos tirdzniecības centros un vakcinācijas pārvietojamajos konteineros.

Šobrīd nodaļa arī strādā pie tā, lai pārorganizētu izbraukuma vakcinācijas, kur līdz šim uzsvars bija uz mazāk apdzīvotām vietām, taču patlaban, pēc Juhņēvičas paustā, tiks mainīta pieeja, lai izbraukuma vakcinācijas notiktu vairāk pašvaldību telpās.

"Šeit es arī vēlos vērsties pie visiem ar aicinājumu neatlikt vakcināciju, jo omikrona variants izplatās strauji un balstvakcinācija ir viens risinājumiem, kā mēs varam mazināt infekcijas izplatību. Līdz ar to aicinām visus neatlikt un doties saņemt savu balstvakcīnu," sacīja Juhņēviča.

Jau ziņots, ka iepriekš nolūkā uzturēt augstu vakcinācijas kapacitāti tika atvērti vakcinācijas centri, kuros iedzīvotāji varēja saņemt vakcīnu pret Covid-19.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas