Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policijas un domes pārstāvji šodien informēs par jautājumiem saistībā ar Deglava tiltu

Valsts policijas (VP) ēkā šodien plkst.16.30 notiks preses brīfings, kurā tiks sniegta aktuālā informācija saistībā ar jautājumiem par Augsta Deglava ielas satiksmes pārvadu, aģentūrai LETA pavēstīja VP pārstāve Sigita Pildava.

Brīfingā piedalīsies VP priekšnieks Ints Ķuzis, Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) pārstāvis, kā arī Rīgas domes pārstāvis.

Pildava piebilda, ka brīfinga laiks plānots plkst.16.30, taču tas var nedaudz kavēties.

Preses brīfings norisināsies Čiekurkalna 1. līnijā 1, ceturtā korpusā, VP administratīvās ēkas 1. stāva foajē.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka BVKB, veicot būvdarbu kontroli, konstatēja Deglava tilta nesošo konstrukciju bojājumus. Tilta bojātie balsti tika konstatēti pēc tam, kad tika demontētas zem pārvada esošās noliktavas. Iepriekš šie balsti nebija pieejami, jo kalpoja kā noliktavu starpsienas. Šogad 8. aprīlī BVKB būvinspektors izdeva atzinumu par būvdarbu apturēšanu visā objektā.

Tāpat ziņots, ka iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) šonedēļ izdevis rīkojumu, lai ceturtdien, 25. aprīlī, Deglava tilts tiktu slēgts satiksmei. Gadījumā, ja Rīgas domes atbildīgais departaments neslēgs tiltu, ceturtdienas rītā to izdarīs VP.

Viņš skaidroja, ka VP, slēdzot satiksmi, transporta plūsma tiks novirzīta, mēģinot novērst haosu. Tomēr satiksmes regulēšana ir Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāja Emīla Jakrina un viņa padoto atbildība.

Ģirģens sagaida, ka Rīgas domes atbildīgās amatpersonas līdz attiecīgajam laikam izstrādās plānu satiksmes novirzīšanai prom no Augusta Deglava ielas pārvada.

 

 

 

Top komentāri

Rītdien sāksies tāds murgs,
R
ka maz neliksies
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas