Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Prezidenta Jūrmalas rezidences atslepenoto telpu mēbeļu vērtība - 46 645 lati

Valsts prezidenta Jūrmalas rezidences atslepenoto telpu mēbeļu vērtība ir 46 645 lati, informēja Valsts prezidenta Andra Bērziņa preses sekretāre Līga Krapāne.

Visdārgākais ir pārrunu telpas mēbeļu komplekts, kura vērtība ir 21 500 lati, tad seko četri klubkrēsli, kuru kopējā vērtība ir 9177 lati. Apspriežu mēbeļu komplekta cena ir 7951 lats, bet galda cena ir 5754 lati. Stikla apspriežu galda vērtība ir 2263 lati.

Valsts prezidenta kanceleja (VPK) piektdien, 29.jūlijā, plāno sarīkot braucienu interesentiem uz Jūrmalas rezidenci, lai būtu iespējams parādīt atslepenotās telpas, sacīja Krapāne.

Kā ziņots, VPK vadītāja vietnieks Ēriks Ozols 22.jūlijā parakstījis rīkojumu, kas atceļ 2008.gada 25.novembra rīkojumā noteikto slepenības statusu atsevišķām Jūrmalas rezidences telpām, informēja VPK.

Lēmums pieņemts pēc tam, kad saskaņā ar Bērziņa uzdevumu VPK ir izvērtējusi atsevišķu Jūrmalas rezidences telpu slepenības statusa nepieciešamību un sniegusi prezidentam atzinumu par telpu īpašā statusa atcelšanas pamatotību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas