Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Priekuļu novadā vīrietis, bēgot no policijas, izlec pa otrā stāva logu

Ceturtdien Priekuļu novada Liepas pagastā kāds iereibis 1977.gadā dzimis vīrietis, kurš bija pārkāpis tiesas lēmumu par pagaidu aizsardzību pret vardarbību, bēgot no policijas, guvis traumas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse, policijā tika saņemta informācija, ka 1977.gadā dzimušais vīrietis reibumā atrodas pie savas dzīvesbiedres dzīvesvietā, kur ar tiesas lēmumu viņam atrasties aizliegts.

Ierodoties policijai, vīrietis meties bēgt, izlecot pa otrā stāva logu. Vēlāk vīrietim sniegta medicīniskā palīdzība, jo lecot viņš guvis sasitumus un roku lūzumus.

Šis nebija pirmais izsaukums, jo šīs nedēļas laikā vīrietis pamanījies tiesas lēmumu ignorēt sešas reizes un vairākkārt nogādāts policijas iecirknī. Policijā tiks lemts jautājums par kriminālprocesa sākšanu.

Top komentāri

VVZ
V
Izstāstīšu jums pasaciņu. Sensenos laikos Liepas miestā dzīvoja ļaudis, mierā un saticībā. Toreiz viņi nezināja, ka dzīvo 101.kilometrā no Rīgas. To viņi uzzināja PSRS laikos, kad tur tika nometināti sveši ļaudis, arī ar kriminālām nosliecēm. Kad uzbūvēja drenu cauruļu rūpnīcu Lode, tad kriminālo elementu skaits ievērojami pieauga, jo viņi tika nometināti turpat un nodarbināti rūpnīcā, cik nu vispār tādus var nodarbināt. Tā nu Liepa kļuva par kriminālu miestu ar stipri krievisku gaisotni un tāda tā ir vēl šo baltu dienu. Dzīvo laimīgi, ja vien nav miruši, nosisti, nodurti, nošauti, nožņaugti, nomocīti, nonarkojušies vai nodzērušies. Jautri ļaudis tur mīt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas