Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pucens aiziet no PCL, lai pievienotos Ģirģenu topošajai partijai

Saeimas deputāts Ēriks Pucens ir nolēmis izstāties no partijas Par cilvēcīgu Latviju (PCL), lai drīzumā pievienotos bijušā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena un pašreizējā parlamenta deputāta Kaspara Ģirģena topošajai partijai, aģentūrai LETA pavēstīja Pucens.

Vaicāts, vai atstās arī PCL Saeimas frakciju, politiķis norādīja, ka vēl pārrunās šo jautājumu ar pārējiem kolēģiem un tad pieņems lēmumu. Pucens norādīja, ka frakcija un partija ir atšķirīgas lietas.

Deputāts atstājis arī PCL valdes locekļa amatu.

"Esmu pateicīgs partijai par doto iespēju iesaistīties politikā un īstenot sevi tajā. Šobrīd esmu nolēmis turpināt savu politisko darbību ārpus šīs partijas un kopā ar domubiedriem daudz aktīvāk iesaistīties savu prioritāšu aizstāvībai. Tā kā esmu bioloģiskais lauksaimnieks, tad daudz mērķtiecīgāk pievērsīšos tieši mazo un vidējo lauksaimnieku atbalstam un pārstāvībai Saeimā. Vienlaikus turpināšu pārstāvēt reģiona iedzīvotāju intereses, it īpaši sava dzimtā Kuldīgas novada," norāda Pucens.

Kā ziņots, abi politiķi Ģirģeni, kuri arī nesen paziņoja par aiziešanu no PCL, iecerējuši veidot jaunu partiju.

Paziņojumā presei politiķi norāda, ka sabiedrība sagaida godīgu un profesionālu alternatīvu "drošākai rītdienai", tāpēc tiks veidota spēcīga opozīcija esošajam valdības kursam.

"Redzam, ka sabiedrība vēlas tādu politisko spēku, kas piedāvātu atklātu, godīgu politiku, kas nepieļauj sabiedrības noslāņošanos, šķelšanu un valsts līdzekļu izšķērdēšanu. Jāturpina darbs pie mūsdienīgas nodokļu politikas, lai iedzīvotājiem un uzņēmējiem nodokļi ne tikai būtu samaksājami, bet paliktu pāri līdzekļi kapitāla uzkrāšanai, dzīves kvalitātes celšanai," pauž bijušais iekšlietu ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas