Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Nepilngadīgās māmiņas Latvijā ir pakļautas sociālās atstumtības riskam

Pusaudze mātes lomā

Vadoties pēc Eurostat statistikas datiem, Latvija pēc skaita ir sestajā vietā starp ES valstīm, kurās reģistrēti augsti pusaudžu grūtniecības rādītāji. Starptautiskās Ģimenes plānošanas federācijas (IPFF) pārstāve Airīna Donadio intervijā Euronews.com norāda, ka vairākumā gadījumu valstīs nav pietiekami pilnveidots veselības izglītības saturs.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Citēju raksta fragmentu "Viens no galvenajiem pedagoga uzdevumiem ir saprast, kāda ir vecāku attieksme pret tik jūtīgu tematu kā seksuālā audzināšana..." . Es kaut ko esmu palaidis garam? Kurā gadā pie mums dibināta Patmina? Kad ieviesta ģimenes kontrole? Sanāk, ka skolā uzvesties nemāca, jo tas ir aizliegts ar likumu, bet drāz(talāk cenzēts) noteikti jāmāca?
LVis Stulbiņš
L
Vai tad tā patiesā pusaudžu un latviešu kultūras drāzāja nav PēcPadPalatvijas Saeima. Kultūras Ministija, un neatbildīgie (uz naudu pamatotoe) mediji?
:)
:
Tagad mums būs kruts drāzšanās padomnieks(parādnieks),kas visu saliks pa plauktiņiem, un noteiks kas kad,ar ko un cik un kurā vietā var drāzties
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas