Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ragainis: Pagaidām nav bažu par Sakas upes pārplūšanu

Sakas upē pie tilta vižņi ir apstājušies, bet ūdens līmenis ir ļoti zems un nav bažu par to, ka varētu applūst palienes vai zemākās vietas, sociālajos tīklos izplatītā video pauž Jēkabpils domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP).

Pašvaldība seko situācijas attīstībai un ir gatava rīkoties, ja situācija mainītos. "Šobrīd pamata uztraukumam nav," pauž Ragainis.

Kā ziņots, vižņu sastrēguma dēļ februāra beigās ūdens līmenis Daugavā pie Zeļķu dzelzceļa tilta - starp Jēkabpili un Pļaviņām - kopumā cēlies par 2,8 metriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Svētdienas, 26.februāra, rītā ūdens līmenis Zeļķu novērojumu stacijā bija 5,57 metri virs nulles atzīmes, un tikpat augsts ūdens līmenis šajā vietā bija divas nedēļas pirms tam. Savukārt janvārī maksimālais ūdens līmenis bija par trim metriem augstāks - 8,6 metri.

Pie Jēkabpils ūdens līmenis Daugavā šajā nedēļas nogalē ir nedaudz pazeminājies, un tas ir metru zemāks nekā februāra sākumā. Iet vižņi. Arī augšpus Jēkabpils ūdens līmenis Daugavā ir ievērojami zemāks nekā februāra sākumā, patlaban tas nedaudz svārstās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas