Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Raunas novadā avārijā miris jaunietis un cietusi nepilngadīga meitene; vadītājs aizbēdzis

Sestdienas vakarā Raunas novadā, automašīnai ietriecoties kokā, gājis bojā aptuveni 20 gadus vecs jaunietis un cietusi nepilngadīga meitene, tikmēr pats vadītājs no notikuma vietas aizbēdzis, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis ap plkst.23.30 Drustu pagastā. Pagaidām nenoskaidrota persona, vadot automašīnu BMW 318, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Negadījumā gāja bojā 1996.gadā dzimis pasažieris un cieta 1999.gadā dzimusi pasažiere, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Tikmēr iespējamais automašīnas vadītājs no negadījuma vietas aizmuka.

Tikmēr Burtnieku novada Burtnieku pagastā, vieglajai automašīnai saduroties ar alni, cietuši divi cilvēki. Negadījums noticis plkst.22.40 autoceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca 11.kilometrā, kur 1951.gadā dzimis vīrietis vadījis automašīnu Opel Combo, kad tai priekšā uz ceļa braucamās daļas iznācis meža dzīvnieks - alnis.

Vadītājs nav spējis izvairīties no sadursmes, spēkrats ietriecies alnī un negadījumā cietis gan pats šoferis, gan mašīnā sēdošā 1965.gadā dzimusī pasažiere.

Kopumā aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem kopumā reģistrēti 57 satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši 14 cilvēki, vienā - jau minētajā - ir bojāgājušais.

Top komentāri

einars
e
Policija nevar visu laiku izbraukāt visus lauku ceļus. Un satiksme jau arī kāda uz vietējās nozīmes ceļiem? Ja tuvumā nav neviena pasākuma,tad naktī 1-2 mašīnas stundā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas