Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā novembrī maksa par siltumu būs par 19% zemāka

AS Rīgas siltums siltumenerģijas tarifs no šā gada 1.novembra būs 47,18 eiro par megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), kas ir par 19% mazāks, salīdzinot ar pagājušā gada novembri.

Rīgas siltumā aģentūru LETA informēja, ka arī nākamajos aukstākajos apkures sezonas mēnešos - decembrī un janvārī - siltumenerģijas tarifs rīdziniekiem saglabāsies nemainīgi zems - 47,18 eiro par MWh bez PVN.

Siltumenerģijas tarifs novembrī, kā arī prognozes decembrim un janvārim noteiktas, pamatojoties uz AS Latvijas Gāze otrdien publicēto paziņojumu oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

Rīgas siltumā skaidroja, ka siltumenerģijas tarifs Rīgā ir zemākais Latvijas lielo pilsētu vidū. Tas ir mazāks par siltumenerģijas tarifu Valmierā, Daugavpilī, Jelgavā, Rēzeknē, Liepājā, Jēkabpilī, Jūrmalā un Ventspilī.

Siltumenerģijas tarifs novembrī Rīgā ir arī mazākais Baltijas valstu galvaspilsētu vidū. Tas ir par 12% mazāks nekā Tallinā un par 6% mazāks, salīdzinot ar apstiprināto siltumenerģijas tarifu Viļņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas