Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rīgā sarucis trūcīgo skaits

Jūlijā trūcīgo personu skaits Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, ir samazinājies par četriem procentiem un salīdzinot ar pērno gadu - par 31%, vēsta Labklājības departamenta sniegtā informācija.Tā kā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, trūcīgo skaits ir samazinājies par četriem procentiem, var secināt, ka šogad trūcīgo skaits Rīgā samazinās mēnesī vidēji par diviem procentiem.

Savukārt, salīdzinot šī gada pirmos septiņus mēnešus ar pērnā gada pirmajiem septiņiem mēnešiem, trūcīgo skaits ir samazinājies par 31%. Šī gada jūlijā trūcīgas personas statuss piešķirts 11 551 rīdziniekam, no kuriem 39% ir darbspējīgie, 32% - bērni, 20% - pilngadīgie ar invaliditāti un deviņi procenti – pensionāri. Sociālo pabalstu saņēmēju skaits jūlijā, salīdzinot ar jūniju, ir samazinājies par 2%, bet attiecībā pret pagājušā gada jūliju - par 22%. Pabalstus jūlijā saņēma 15 810 rīdzinieki, liecina departamenta sniegtā informācija.

Šī gada plāns sociālajiem pabalstiem Rīgas domes budžeta programmas Sociālie pabalsti Rīgas pilsētas iedzīvotājiem ietvaros ir 24 277 295 eiro, no kuriem gada pirmajos septiņos mēnešos izlietoti 12 989 262 eiro jeb 54% no gada plāna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas