Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Rīgā slimnīcā nogādā uz gājēju pārejas notriektu sievieti

Pirmdien slimnīcā Rīgā tika nogādāta sieviete, kuru uz gājēju pārejas notriekusi automašīna, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Viņa norādīja, ka NMPD izsaukumu saņēma ap plkst.9.

Skujiņa skaidroja, ka notriektā sieviete bijusi pie samaņas un stabilā stāvokli, vienlaikus mediķi aizdomās par galvas un muguras traumām nogādāja cietušo slimnīcā.

Valsts policijā aģentūrai LETA norādīja, ka sākotnējā informācija liecina, ka Rīgā, Nometņu ielā, mikroautobuss Mercedes-Benz uzbraucis gājējai - 27 gadus vecai sievietei, kura nogādāta medicīnas iestādē. Policija patlaban vēl skaidro notikušā apstākļus.

Kā aģentūru LETA informēja pilnsabiedrības Rīgas mikroautobusu satiksme sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa, negadījumā iesaistīts uzņēmuma transportlīdzeklis, un pagaidām tiekot skaidroti notikušā apstākļi. Lazdiņa informēja, ka no mikroautobusa šofera pieprasīts paskaidrojums, pēc kura saņemšanas uzņēmums varēs sniegt komentāru par notikušo.

Lazdiņa informēja, ka Rīgas mikroautobusu satiksmes 263.maršruta minibusa vadītājs uz neregulējamas gājēju pārejas ar labā sāna spoguli aizķēra gājēju. Pēc negadījuma vadītājs izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību un policiju.

Pēc minibusa vadītāja sacītā, viņš centies izvairīties no sadursmes, griežot stūri pa kreisi, taču gājēju pāreja ir atdalīta ar "drošības saliņu", kas ierobežo manevrēšanas iespējas. Patlaban mikroautobusa vadītājs ir atstādināts no darba pienākumiem līdz brīdim, kamēr tiks noskaidroti visi negadījuma apstākļi. Uzņēmums segs visus izdevumus cietušajai personai, kas saistīti ar ārstēšanos.

pievienotas pēdējās divas rindkopas

Top komentāri

UK un Bulgārijā
U
pirms katras gājēju pārejas ir uzraksts: paskaties [vai šķērsot pāreju ir droši]?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet cik ilgi kasīs pautus satiksmes policija ?Tie pa pusei bērni ar tiem elektriskajiem braucamajiem..... viņi drāžas tādos ātrumos... laikam jāpagaida lai viņi sašķaida kādus10 mazuļus lai policija pamostos...?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas