Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgā šonedēļ degvielas cenas augušas, Viļņā un Tallinā kritušās

Tallinā un Viļņā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas kritās, taču Rīgā degvielas cenas šonedēļ palielinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95. markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā Circle K degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā 95. markas benzīna auga par 0,4% līdz 1,317 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,2% - līdz 1,247 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena nav mainījusies un tāpat kā pirms nedēļas bija 1,206 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,8% - līdz 1,145 eiro par litru.

Tallinā Circle K degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena nedēļas laikā ir kritusies par 1,8% - līdz 1,364 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,4%, sasniedzot 1,344 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā nemainījās Rīgā un Tallinā, saglabājoties - attiecīgi 0,545 eiro un 0,629 eiro. Savukārt Viļņā autogāzes cena palielinājās par 1,7% - līdz 0,599 eiro par litru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas