Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rīgas lidostā Antonova tēvam izteikti draudi nogalināt

Izrādās, īsu brīdi pirms Aleksandra Antonova izlidošanas no Rīgas, Lidostas Rīga VIP zālē noticis incidents, kas liek uzdot virkni būtisku jautājumu. 14. decembra vakarā Lidostā Rīga kāds Krievijas pilsonis Arbi Indorbajevs, kurš ar pagaidu uzturēšanās atļauju uzturas Latvijā Snoras un Krājbankas bijušā akcionāra Vladimira Antonova tēvam Aleksandrs Antonovam izteicis nāves draudus, ziņo Puaro.com. 

Incidents esot noticis, kad V. Antonova tēvs kopā ar pavadītājiem Lidostā Rīga gaidīja izlidošanu, Lidostas Rīga apsardzes darbinieka pavadībā VIP zālē ieradies minētais Krievijas pilsonis un krievu valodā teicis: "Maskavā mums nav izdevies tevi nogalināt, raidījām piecas lodes, bet tu izdzīvoji. Bet tev ir jāzina, ka mēs tevi nogalināsim šeit, Rīgā. Vai tu redzēji, kā Čečenijā cilvēkus spridzina? Tā būs arī ar tevi!"

Privātās apsardzes kompānijas darbinieki, kuri arī atradās zālē,  centušies aizturēt Krievijas pilsoni Indorbajevu un nodot viņu policijai, taču viņam izdevies izrauties un aizbēgt.

Aleksandra Antonova pilnvarots pārstāvis par notikušo iesūtījis iesniegumu Latvijas Ģenerālprokuroram  Ērikam Kalnmeijeram. Iesniegumā ģenerālprokuratūrai tas gan neesot minēts, taču daudzie incidenta liecinieki apgalvo, ka Krievijas pilsonis Indorbajevs piedevām vēl ir stādījies priekšā kā Kadirova pārstāvis Latvijā, ziņo puaro.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas