Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rinkēvičs kopā ar Baltijas valstu kolēģiem solidaritātes vizītē apmeklēs Ukrainu

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) kopā ar Igaunijas ārlietu ministri Evu Mariju Līmetsu un Lietuvas ārlietu ministru Gabrieļu Landsberģi 24.februārī un 25.februārī apmeklēs Ukrainu, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM atzīmēja, ka ārlietu ministri apmeklēs Ukrainu, lai demonstrētu solidaritāti un atbalstu Ukrainai brīdī, kad Krievija ir sākusi vēl vienu nopietnu uzbrukumu Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai nedalāmībai.

Ministriem plānotas tikšanās ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, Ukrainas parlamenta Augstākās Radas spīkeru, premjerministru, kā arī ārlietu un aizsardzības ministriem.

Baltijas valstu ministri ar Ukrainas augstākajām amatpersonām pārrunās aktuālo drošības situāciju un starptautiskās sabiedrības palīdzības iespējas Ukrainas noturības stiprināšanai un ekonomiskās situācijas stabilizēšanai. Tāpat ārlietu ministri informēs par Eiropas Savienības sankciju pret Krieviju izstrādi un ieviešanu, reaģējot uz Krievijas agresiju.

Kā ziņots, Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdien atzina tā dēvēto Doņeckas un Luganskas "tautas republiku" neatkarību, bet otrdien Federācijas padome, pamatojoties uz viņa lūgumu, pilnvaroja Putinu oficiālai karaspēka ievešanai jau astoņus gadus faktiski okupētajās teritorijās Ukrainas austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas