Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Robežsargi, izmantojot helikopteru, notver degvielas kontrabandu

Trillerim līdzīgi notikumi risinājušies Latgalē. Aizturot degvielas kontrabandistu un no Krievijas ievestas dīzeļdegvielas tvertes, robežsargi bija spiesti ne tikai izmantot helikopteru, bet arī divreiz izšaut brīdinājuma šāvienus, jo aizdomās turētais bēga no notikuma vietas.Otrdienas, 27.oktobra, pievakarē Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes helikopters novēroja, kā notikuma vietā no braucoša vilciena tiek izmestas dīzeļdegvielas tvertnes, informē Valsts robežsardzes preses sekretāre Kristīne Pētersone.

Pēc kāda laika ieradās Latvijas valsts piederīgais ar automašīnu _Opel Monterey_, lai savāktu izmestās dīzeļdegvielas tvertnes. Lai notikuma vietā notvertu likumpārkāpēju, divas Valsts robežsardzes amatpersonas desantējās notikuma vietā, taču pārkāpējs, pagrūdis robežsargu, mēģināja bēgt.Tikai pēc divu brīdinājuma šāvienu izdarīšanas robežsargiem viņu izdevās aizturēt.1983.gadā dzimušais vīrietis kopā ar citām personām mēģināja Latvijā ar vilcienu no Krievijas ievest dīzeļdegvielu un apiet muitas kontroli.Robežsargi kontrabandistiem izņēma desmit 60 litru tilpuma tvertnes ar dīzeļdegvielu, kopā  - 600 litrus. Personas un izņemtā prece nodota Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa amatpersonām.

Robežsargi arī iepriekš gan uz robežas, gan pierobežā ir konstatējuši vairākus dīzeļdegvielas kontrabandas gadījumus. Kopumā kopš gada sākuma jau izņemti 1410 litri nelikumīgi pārvietotās degvielas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas