Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rucavā šorīt gaiss atdzisis līdz -5,2 grādiem

Pirmdienas rītā Rucavā minimālā gaisa temperatūra bijusi -5,2 grādi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Citur Kurzemē gaisa temperatūra plkst.8 bijusi krietni augstāka: Liepājā - ap -2,4 grādiem, Kolkā ap -2,1, Mērsragā - ap -1,2 grādiem. Savukārt Ventspilī sals nav fiksēts - tur termometra stabiņš noslīdējis līdz +0,9 grādiem.

Salīdzinoši zema temperatūra ir Vidzemē un Latgalē. Uz plkst.8 zemākā temperatūra fiksēta Rēzeknē - tur -4,8 grādi un Skrīveros -4,6 grādi. Zosēnos šorīt ir -3,9 grādi, Daugavpilī -3,5 grādi, bet Alūksnē - ap -2,8 grādiem. Ap pusnakti un nakts otrajā pusē temperatūra gan bijusi krietni zemāka - Rēzeknē bijuši -7,5 grādi, Zosēnos -6,9 grādi, Daugavpilī -6 grādu sals, bet Skrīveros -5,6 grādi.

Neliels sals ir arī Zemgalē, kur Bauskā ir -2 grādi, Jelgavā zemākā gaisa temperatūra fiksēta vakar ap plkst.23, sasniedzot -3,8 grādus, savukārt šorīt ap plkst.8 tā bija -1,7 grādi. Arī Dobelē zemākā temperatūra bijusi ap plkst.23 - tur -1,6 grādi, bet uz plkst.8 tā bija -0,9 grādi.

Rīgā aizvadītajā naktī bijis neliels sals - ap plkst.23 bija -0,4 grādi, savukārt šorīt gaisa temperatūra paaugstinājusies līdz +0,6 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas