Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Saeimā gada nogalē prēmijas netiks izmaksātas

Saeimā nav prakses darbiniekiem izmaksāt gada nogales prēmijas, piemaksas vai naudas balvas un arī šogad tādas netiek izmaksātas, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Likums neparedz iespēju arī Saeimas deputātiem izmaksāt prēmijas, naudas balvas vai gada nogales piemaksas, norādīja Preses dienestā.

Kā ziņots, šogad tiek apspriesta iespēja vai jau ir pieņemts lēmums par prēmiju izmaksu dažu valsts institūciju darbiniekiem.

Piemēram, Valsts kases darbiniekiem piešķirs prēmijas teju 300 000 eiro apmērā par veiksmīgu valsts parāda apkalpošanu, paredz iepriekš valdībā apstiprinātais Finanšu ministrijas (FM) sagatavotais rīkojuma projekts.

FM informēja, ka 2015.gada decembrī Valsts kase operatīvi izmantoja iespēju unikālajā finanšu tirgus situācijā kapitalizēt ieguvumus no Latvijas vērtspapīru kredītriska uzcenojuma atšķirībām eiro un ASV dolāros, finansiāli izdevīgi veicot Latvijas ASV dolāru obligāciju daļēju pārfinansēšanu ar jaunām līdzīga termiņa eiro obligācijām, nodrošinot procentu izdevumu samazinājumu atbilstoši apakšprogrammai Valsts parāda vadība, kas 2016.-2021.gadā kopā veido 85 miljonus eiro.

Tāpat FM rosina piešķirt prēmijas 30 000 eiro apmērā trim Valsts ieņēmumu dienesta Muitas policijas pārvaldes amatpersonām par profesionālu rīcību, kuras rezultātā 2016.gada aprīlī tika atklāta liela daudzuma jeb 43 kilogramu kokaīna kontrabanda. Šāds izņemto narkotiku daudzums šogad ir lielākais Baltijā, tā vērtība nelegālajā tirgū var sasniegt četrus miljonus eiro un, to izņemot, ir novērsta 125 000 narkotiku devu nonākšana nelegālajā apritē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas