Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saistībā ar TM simtgadi izmaksātas naudas balvas vairāk nekā 250 000 eiro apmērā

Tieslietu ministrija (TM) un tās padotībā esošās iestādes oktobra un novembra mēnesī ir izmaksājušas naudas balvas 257 190 eiro apmērā saistībā ar TM simtgadi un ieguldījumu ministrijas izvirzīto mērķu sasniegšanā, aģentūra LETA uzzināja ministrijā.

Balvas izmaksātas 200 cilvēkiem no visa resora.

Līdzekļi tika rasti no TM iekšējā resora, skaidroja ministrijā.

Ministrijā arī norādīja, ka TM nav maksājusi prēmijas gada nogalē, kā arī neplāno to darīt.

Jau ziņots, ka, saskaņā ar valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā noteikto, amatpersonai (darbiniekam) saskaņā ar ikgadējo darbības un tās rezultātu novērtējumu reizi gadā var izmaksāt prēmiju, kuras apmērs nedrīkst pārsniegt 75% no mēnešalgas. Valsts tiešās pārvaldes iestādēm prēmijas apmēru un izmaksas kārtību nosaka Ministru Kabinets, bet citām valsts vai pašvaldības institūcijām - šo institūciju darbību regulējošos normatīvajos aktos noteiktās amatpersonas (institūcijas).

Top komentāri

Def2
D
Nav valsts, prezidenta, Saeimas, vai pašvaldību nauda. Ir tikai VALSTS MAKSĀTIE NODOKĻI. Rasnačam ir jāsēž cietumā, un jebkurā normālā tiesiskā valstī vinš jau sen būtu iesēdināts uz 20 gadiem par valsts līdzekļu izsaimniekošanu. Bet par cik Latvija ir korupcijas saēsta kleptokrātijas valsts, tad vienīgais ceļš ir lielākai daļai cilvēkiem aizbraukt no šejienes, un tikai tad valdošā elitē sāks domāt un cienīt katru pārpalikušo, kas šeit dzīvo
Margarēta
M
Nez, galvenajai Rasnača padomdevējai Rudevskai, kas raksta murgainus atzinumus par starptautiskām konvencijām un deklarācijām un kurai Rasnačs uzticas vairāk pat kā Satversmes tiesai, arī naudas balva par murgošanu pa NA ideoloģisko līniju? Un cik?
Apčidrinskis
A
Kas ir "iekšējais resors"? Tātad tā nav budžeta nauda, un TM to nopelnījusi, pārdodot pašadītas zeķes? Beidziet nu dzīt zosis- šī nauda tā vai citādi nāk no nodokļu naudas, no tās, kura tiek vākta, no pensionāru maizes klaipa nogriežor 21% PVN pārtikai izskatā. Šī nauda ir iegūta ar sviedriem un asinīm. Vai arī šīs "naudas balvas"ir par to, ka vidējais tiesvedības ilgums ir desmit gadi?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas